Leeftijdsgroep

Welpen Shanti

Leeftijd Meisjes
9-12 jaar
Bijeenkomst Zaterdag 14:00-16:00

Wij zijn de welpen Shanti!

De welpen Shanti is een groep voor alle meiden van 9 t/m 12 jaar die o.a. houden van uitdaging, gezelligheid, avontuur, spellen en creativiteit. Iedere zaterdagmiddag beleven ze van 14:00 tot 16:00 uur verschillende avonturen die met veel plezier georganiseerd worden door het stafteam. Deze activiteiten variƫren van bosspellen, buitenspellen en tochten tot toneel, knutselen en bakken.


Naast de vaste draaidag op de zaterdag hebben de welpen Shanti ook twee weekenden. Een themaweekend waarbij er een thema centraal staat en de welpen Shanti allerlei leuke activiteiten doen. Daarnaast is er ook het vader/moeder-dochterweekend waarbij de ouder mee op weekend mag. Het verschilt per jaar of de vader of moeder mee op weekend mag.  Voor de oudste welpen is er ook nog een speciaal weekend waarbij ze een draaidag mogen organiseren voor de jongeren welpen. Als afsluiter van het scoutingjaar hebben de welpen Shanti in de eerste week van de zomervakantie ook nog een gezellig zomerkamp.


Lijkt het jou leuk om lid te worden bij de Welpen Shanti? Kom dan snel een keertje meekijken!


Kom je ook een keer kijken?
25 aug
Opening Scouting Jaar OSJ
Bevers, Welpen Bamviertjes, Welpen Giuseppe, Welpen Shanti, Welpen Beppino, Gidsen, Scouts, Rowans & Sherpa's, de Boomstam, 't Oude Bos & Kader
Sahi 5 jaar staf
Kaa 2 jaar staf
Bagheera 2 jaar staf
Phao 1 jaar staf
Djiggel 4 jaar staf