Reünie 18 juni '22

De kaartverkoop is online! Voor het luttele bedrag van € 5,- ben je er bij en krijg je nog 4 consumpties ook!

Koop kaartje

Een 75 jarig bestaan lijkt ons een goede reden voor een reünie!

Al bestond in 1947  de naam Scouting Heesch nog niet, wel werd er vanaf dat jaar officieel in Heesch het spel van Verkennen gespeeld….. ben jij in het verleden staf, leiding, begeleiding of bestuur geweest, lees dan hier verder.

In 1947 bestond de naam Scouting Heesch nog niet, wel hadden we in Heesch  de ”Pater vd Berg”-groep (met Welpen en Verkenners) en de “Angela”-groep (Kabouters en Gidsen).

Deze groepen hadden in het begin op verschillende plekken opkomst. Later draaide beide groepen in de “Kusterhof”.  Ergens  is het de PIUS X groep geworden. Begin jaren zeventig werden de twee groepen samengevoegd als “scouting Heesch” en in 1975 trokken we in het clubgebouw “de Elleboog”

10 maart 1947 is tot zover de eerste officiële datum dat er over een scoutinggroep in Heesch geschreven is. Goede reden dus om 2022 uit te roepen tot jubileumjaar, omdat we dus 75 jaar bestaan!

Op 18 juni organiseren we vanaf 19.00u een Reünie voor oud staf- en bestuursleden. Je moet wel even een kaartje kopen, zodat we weten wat we moeten inkopen en hoeveel banken er om het kampvuur moeten kopen. Een kaartje kost € 5,- en hiervoor krijg je een kopje koffie en 3 consumptiebonnen.

Naar de kaartverkoop