Feest 75 jaar

De kaartverkoop is online! Koop een kaartje.

Doe een dansje, drink en drankje en geniet!

Koop je ticket(s)!

Het is tijd voor een feestje!

Hiep hiep hoera! Scouting Heesch bestaat 75 jaar. Dat moet uiteraard flink gevierd worden. Jij bent als lid van Scouting Heesch van harte uitgenodigd om bij dit speciale moment aanwezig te zijn op zaterdag 10 september 2022 op de Achterste Groes 16a in Heesch.

Koop nu je ticket(s)

Samen met jou gaan we er een onvergetelijke avond van maken. Voor deze avond vragen we een vaste all-in prijs. Zo kun jij zorgeloos genieten van een mooi jubileumfeest en regelen wij de rest. Als lid van 't Oude Bos of de Boomstam heb je een persoonlijke link ontvangen. Mocht je deze niet gehad hebben dan kun je natuurlijk ook gewoon je ticket gemakkelijk scoren via de onderstaande link.

Koop je ticket(s)

Lekker feesten, slapen en eten!

We zorgen dat het een onvergetelijk jubileumfeest gaat worden. Met live-muziek, officieel proostmoment met bubbels, kampvuur, afterparty en meer. Drankjes en hapjes worden geregeld door de organisatie. We nodigen je van harte uit om te blijven slapen op de festival-weide met je eigen tentje inclusief kater-ontbijtje!

Timetable

19:30 opening camping
20:00 start feest
20:30 officiële opening feest & proostmoment